Kreatív ajándék csomagolási tippek

Ti szerettek ajándékokat csomagolni? Én kifejezetten igen. Most ehhez hozok Nektek egy kis inspirációt. Sokszor gondot okoz, hogy a gondosan kiválasztott ajándékokat hogy csomagoljuk be. Ott van előttünk a szerettünk álltal hőn áhított meglepetés és mi csak állunk fölötte és azon gondolkozunk mégis hogyan kéne ezt méltóképpen becsomagolni? Annyi jó ötletet találtam amihez csak egy sima barna csomagolópapírra van szükségünk és egy – két apróságra, ami egy kicsit feldobja az egészet. Ha van otthon ragasztópisztolyunk, azzal még egyszerűbb a dolgunk, nézzétek csak:

Igaz mennyire jól néznek ki? Szerintem idén én is ezt a vonalat választom és valahogy így fogom becsomagolni az ajándékokat. Kivéve a gyerekekét, mert azt gondolom nekik még jobban tetszene egy kis színnel és még több vidámsággal. Viszont az állatos és a gyerek mintás csomagolópapírért nem rajongok, úgyhogy ehhez is találtam tökéletes alternatívát:

Nem csak a gyerekeknél választhatjuk a színeket, a felnőtteknél is meg tudjuk oldani, hogy a minimalista vonalat követjük egy kis színnel megspékelve:

Komolyan imádom ezeket a képeket és persze a Pinterestet is!

Képek forrása: Pinterest