Készítsünk koszorút otthon

Arról már sok képet hoztam, hogy milyen adventi koszorúk közül lehet válogatni, de azt még nem mutattam meg, hogy milyen lett a miénk és hogy csináltam. Ahogy már írtam idén maradtam a kissé minimálabb stílusnál, mármint ami a színeket illeti. Egészen pontosan most az egész koszorú fehér lett, egy pár törtfehér gyöngy kiséretében. Én imádom, szerintem nagyon szép lett és eddig mástól sem érkezett rá panasz. Domi amikor először meglátta, egyből azt mondta, hogy: anya, ez nagyon szép lett és vigyük be az oviba megmutatni 🙂 Hát ez a része kimaradt, de jól esett, hogy megdícsérte. Na de akkor jöjjön a mit, hol és hogyan?

Én a virágpiacon vásároltam be a hozzávalókat, mert óriási a választék és nagyon jó áron vannak. Ha jól tudom délután 6 órától 500Ft-ért bárki bemehet, szóval érdemes körbenézni. Ha mégsem jön össze hobbyboltot nagyon sok helyen találtok és ott is nagyon szuper dolgokat tudtok beszerezni, amikor gyorsan szükségem van valamire én is ezt szoktam bevetni, illetve az interneten is elég széles skálán válogathattok.

Én ezeket vásároltam most, és végül nem is használtam fel mindent, mert azt már soknak éreztem volna. Már ki is találtam mit csinálok a megmaradt hópihékkel 🙂 Mindezek mellé már csak egy ragasztópisztolyra van szükség és neki is kezdhetünk a munkának.

Csak egy kis ragasztót kell nyomnunk minden kis dísz hátoldalára és hozzá rögzítenünk a koszorúnkhoz. Innentől kezdve minden rajtunk múlik, mi döntjük el mennyi díszt használunk fel és hova tesszük, illetve milyen színekkel dolgozunk. Szóval engedjétek szabadjára a fantáziátokat, vagy kérjetek segítséget a gyerkőctől 🙂

Nekem ilyen lett a végeredmény.